Ne apie tai kalbėsiu, kaip paskambinus į, pvz., „Šiaulių energiją“ (atleiskit, bet kapais atsiduodanti ir net telefonu persismelkianti ta atmosfera), pusvalandį mane nukreipinėja į kažkokius kabinetus, KUR NIEKO NĖRA (o gal ir yra, tik kadangi vyksta aktyvus kavos gėrimo maratonas, tai vyksta dar aktyvesnis ginčas, kas turėtų pakelti telefono ragelį).

Aš rašysiu apie tai, kas nieko Lietuvoje nenustebins - pas mus, deja, pilna neteisingų žmonių aukštuose postuose. Pilna abuojų žmonių ne tik valdžioje, bet ir mūsų kaimynystėse.

Paaiškinkite, kas žinot, kodėl tik vilniečiai netyli dėl neteisingų ir kosminių sąskaitų? Kodėl tyli šiauliečiai? „Šiaulių energijos“ sąskaitos, lyginant 2010 ir 2011 metų lapkritį ir gruodį, skiriasi tik 8-10 Lt, žinant, kad pernai gruodį buvo net iki -20 laipsnių Celsijaus.

Bet žmonės, užspeisti į kampą, TYLI...

Ir manęs nė kiek nestebina, kodėl Šiaulių savivaldybė eina į totalų minusą, vien savivaldybės kontrolierius turi 7 vyriausiuosius patarėjus! O pasiskųsti dėl savivaldybės valdomos „Šiaulių energijos“ nesąžiningų veiksmų vis vien nėra kam...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!