Yra gal dešimt profsąjungų, streikuoja viena. Kitos labai nesiskundžia, kaip matyti iš reportažų. Kaip taip gali būti? Ir tik vieni nemato nei dialogo, nei kokių teigiamų poslinkių. Būtų panašu, jei po rinkimų nusivylę rinkėjai eitų mitinguoti prie Seimo, kad anuliuotų rinkimų rezultatus, nes laimėjo ne tie...

Jei kažkas negerai su ta nauja atlyginimų sistema, kuriai pritaria visos kitos profsąjungos, kur tie streikuojantys buvo anksčiau, kai ją kūrė? Sako, visos profsąjungos pritarė, tik viena ne. Ar Lietuva jau nedemokratinė šalis? Ar dauguma jau čia nieko nereiškia?

Gali būti, kad stebėdamas iš šalies streiką (daugiausiai per TV ir internetą), ne viską gerai suprantu. Į mokyklą kalbėtis su piktais mokytojais išvis neinu. Mano vaikai jau gimnazistai, bet dar ne abiturientai, todėl labai nesijaudinu, gali ir savarankiškai pasimokyti. Gal taip net geriau negu per pertraukas, o gal ir per pamokas klausytis mokytojų skundų. Noriu, kad mano vaikai išaugtų laisvais žmonėmis.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Atsidūrėte panašioje situacijoje? Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.