Ooo, kur jūs, vyriški vyrai?!

Visiška tiesa: kai kurie vyrai ieško pas moteris prieglobsčio, didžioji dalis jas nori padaryti savo meilužėmis arba tiesiog permiegot, nes nenori, ar psichologiškai, o gal fiziškai negali, nesugeba užmegzti bent kiek ilgesnio ryšio. Deja, bet mano kelyje dar nepasitaikė žmogus, ieškantis ramių, sąžiningų santykių.

Noriu pasidalinti „perliukais“, kuriuos man tenka skaityti mūsų vyrų laiškuose. Pažiūrėkime, kaip mūsų vyrai mus „kabina“, kokie jų pirmieji laiškai. Įspėju, yra ir ne visai padoraus turinio (kalba beveik netaisyta)

33 metų vyras: Kaip dėl laisvalaikio kartu?

38 metų vedęs vyras kalbina: Labas, kaip gyvenimėlis, kaip vasarėlė ?

37 metų galbūt laisvas vyras rašo: Labas. Ieškau partnerės pramoginius šokius šokti. Esu šokęs priešpernai, 1,5 sezono. Ar yra noras pabandyti?

Pusamžis vedęs vyras rašo: Labučiukas Gražuole... ar nesutiktumei išdykusiai ir aistringai pasvajoti ir paplepėti su vedusiu išdykėliu..? Įsivaizduok didelį ir vasariškai išdykusį vakarėlį sodyboje prie upės... Pirtelė, svečių namukai, džiakuziai, šokiai lauke sodelyje po atviru dangumi, gėrimų ir valgių tikra gausybė – kaip ir svečių, kurių pusė pažįstami, o kita pusė – ne... Mudu su žmona kaip sodybos šeimininkai sutikinėjam svečius prie vartelių... Kai pasirodai tu kaip pašėlusiai seksuali ir išdykusiai bei suvilioti mane nusiteikusi (kas – žmonos sesutė, kaimynė, kolegė, brolio ar draugo žmonelė... rinkis pagal išdykumą ir pridėk kaip apsirengusi būtum...?)...

22 vyras rašo man, t.y. 38 metų moteriai, kurios nėra matęs ir niekad negirdėjęs: Kai matau Tavo veidą, ežerų akis, aguonų lūpas, žvaigždėtus plaukus. Jose matau savo vidų, savo sielos dalelę. Kai ilgesys begalinis kankina – niekas To troškulio, taip nemalšina. Tik Tu – tokia artima ir tolima, tyra, ir nepasiekiama – dykumas peržengti verta – tai... yra Tavo akyse... Jaučiu artumą ir zodiakai tinkami, tavo moteriškumas, manau, nuostabus... Jei norėsi, galiu parodyti linkus į savo kūryba... Noriu su Jumis gyvai susitikti...???

Pusamžio vyro pirmas laiškas: Ar tu ištvirkus?

48 metų vyras rašo: Sveika, vyriškis, kurio galvą papuošė šarma, bet skvarbus šelmiškas akių žvilgsnis neleis ramiai nustygti vietoje... Tas, kuris jei nori, tai gali, jei gali, tai daro, jei daro, tai taip, kad debesys pradeda sklandyti pažeme, ir dangaus skliaute praskrieja palaimintoji aimana... Gal po taurę šampano...

Mūsų vyrai nesirūpina ne tik turiniu, bet ir gramatika, stiliumi. Žodžiu, rašo bet kaip. Žinoma, kad save gerbianti moteris neatsakytų į tokius laiškus, bet, matyt, yra atsakančių, todėl jie ir rašo.

Patikėkit, tokių „perliukų“ yra kur kas daugiau ir kur kas juokingesnių, nors, žinoma, tai juokas pro ašaras.

Sutikit, be humoro dozės tuose tinklalapiuose išbūti tikrai neįmanoma.

Moterys, geriau jokio nei tokie!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Bandėte rasti meilę internete? Norite patarti ar pasidalinti savo pasakojimu? Jūsų istorijų laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pažintis“. Taip pat rašinius galite siųsti naudodamiesi žemiau esančia nuoroda: