Kiti žmonės pagal juos (ypač tie, kurie dirba už minimumą) yra tik nevykėliai, nesugebėję per savo apgailėtiną gyvenimą ir apsileidimą nieko pasiekti. Jie yra tie išrinktieji, kurie žemina kitus ir mano, kad „jų turi būti Dangaus Karalystė”.

Žinote, ką? Tokie kaip jie man yra tiesiog atgrasūs, dėka atsitiktinės sėkmės gavę tinkamas pozicijas, dėmesį ir tai, ką dabar turi, jie tikrai įtikėjo, kad viską pasiekė tik savo darbu, o visi kiti, kuriems nepasisekė, kurie šioje vargo šalyje neranda darbo, kuriame mokėtų daugiau negu minimumą, yra nevykėliai.

Ne, žmonės nėra nevykėliai. Jie dažnai turi netgi keletą aukštojo mokslo diplomų, gerai moka bent jau dvi užsienio kalbas ir turi daugiau negu 3 m. darbo patirtį. Vieninteliai nevykėliai yra verslininkai, kurie nesugeba mokėti normalaus darbo užmokesčio ir netgi bankrutuoti tie nevykėliai verslininkai irgi nesugeba.

Taip, verslininkai, kurie sugeba mokėti tik minimumą savo darbuotojams yra nevykėliai, kurie turėtų kuo greičiau bankrutuoti, nuo to visiems būtų geriau.

Todėl visos tos „žvaigždės”, kurios jums, žmonės, bando įteigti, kad jūs esate nevykėliai, meluoja. Jie meluoja, nes pučia į vieną dūdą su verslininkais.

Pavyzdžiui, Užkalnis nei žodžio apie Gražulio istoriją neužsiminė ir nenuostabu, nes Gražulio įmonė gamina jo koldūnus. Jagelavičiūtė vis reklamuoja savo vietinės reikšmės žurnalą, kaip atitinkantį tarptautinius žurnalų leidybos standartus, nors jam be prošvaisčių pasiekti tarptautinį lygį. Andriulis irgi vaidina puikų verslininką. Kodėl vaidindamas tokį šaunų pamiršta paminėti per kokius ryšius jis viską pasiekė?

Matote, jie patys yra ne geresni už jus, ir nė velnio nepasiekę vien tik savo jėgomis. Jie tokie patys kaip ir jūs, bet tik vaizduoja save geresniais, tai tik iliuzija.

Nepasiduokite tokių „pamokslautojų” šlykščiai įtakai, nes jūs visi esate šimtą kartų geresni už juos. Ir greitai, jie savo turtais ir įtaka jau nesidžiaugs.

Iki, žmonės.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite paprieštarauti autoriui? Arba išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt.