Manau, kad Jūs esate nesavarankiška, galvoju, kad praeities laikotarpiu neparuošėte savęs gyvenimo iššūkiams ir stebuklams.

Perskaitęs Jūsų mintis noriu jus pabudinti. Jums pasisekė – Jūs gyvenate Vokietijoje, į kurią dabar plūsta arabai kaip į rojų. Jūs jauna, džiaukitės turinti tokį išmintingą vyrą, pasirenkite planą savo tikslams pasiekti. Plane numatykite:

1) Kuo greičiau išmokti vokiečių kalbą. Čia turite pati mokytis iš vadovėlių, Lietuvoje yra daug vadovėlių savamoksliams išmokti kalbėti vokiškai per 30 dienų ir panašiai;

2) Kartu su vyru daug bendraukite, eikite į garažą, klausykite ir bandykite su jais visais kalbėtis, klausinėti. Svarbiausia, nieko nebijokite, vokiečiai mums yra labai geranoriški ir pastebėję Jūsų norą išmokti kalbą tikrai su Jumis bendraus;

3) Susiraskite kaimelyje, pavyzdžiui, buvusią vokiečių kalbos mokytoją, vyras tikrai sumokės už pamokas, pamatęs Jūsų norą, jis tikrai apsidžiaugs. Pamatysite, tikrai praeis Jūsų depresija, nebebūsite užsidariusi ir tapsite laiminga.

Linkiu Jums sėkmės.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Galbūt norite paprieštarauti straipsnio autoriui, išsakyti savo nuomonę? Jūsų nuomonės laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt. Taip pat rašinius galite siųsti naudodamiesi žemiau esančia nuoroda: