Gal per kurias nors Kalėdas jūs sutikote savo gyvenimo meilę? Ar patyrėte sukrėtimą, skyrėtės, galbūt praradot artimą žmogų, tačiau po to viskas apsivertė ir tapote laimingesni nei iki tol?

Gal ilgai troškote susilaukti kūdikio ir pagaliau per Kūčias išgirdote laimingą žinią? Arba išvydote seniai prarastą artimąjį? Pasidalinkite savo istorija su kitais skaitytojais.

Kviečiame dalyvauti konkurseMano Kalėdų stebuklas“ ir laimėti 200 eurų dovanų čekį.

Savo istorijas (ne trumpesnes nei 100 žodžių) siųskite el. paštu pilieciai@delfi.lt arba įkelkite po šiuo straipsniu paspaudę pilką langelį. Temos laukelyje nepamirškite nurodyti „Mano Kalėdų stebuklas“, o pačiame laiške pakartotinai nurodykite savo el. pašto adresą bei vardą.

Laiškus siųskite iki sausio 10 dienos imtinai, jie bus publikuoti ir laimėtojai paskelbti sausio 20 dieną.

Trys geriausiai įvertintų istorijų autoriai (tai yra, surinkusių daugiausia skaitytojų bei įvertintų prizo steigėjo ir redakcijos) laimės po 200 eurų vertės laisvalaikio aprangos parduotuvės „Hiatus“ čekį.

„Hiatus“ ir „Hiatus Go“ yra tinklas specializuotų parduotuvių, kuriose prekiaujama pasaulyje gerai žinomų ir pripažintų prekės ženklų „Columbia“, „Didriksons“, „Jack Wolfskin", „Picture“, „Zo-on“, „Lego Wear“, SIGG ir kt. aktyviam laisvalaikiui skirtais drabužiais, avalyne ir aksesuarais moterims, vyrams ir vaikams. Šie amerikiečių, kanadiečių, švedų, islandų, vokiečių prekių ženklai yra vertinami aktyvaus laisvalaikio gerbėjų už savo kokybę ir ilgaamžiškumą.

Sėkmės ir lauksime jūsų laiškų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)