Ši skaitytoja buvo ne vienintelė, pasipiktinusi šiuo teiginiu. Kitas vyriškis piktinosi, kad darbo rasti nepavyksta.

„Bobučių pasakos. Kiek žmonių ieško darbo ir neranda. Ir tikrai norintys dirbti ir su išsilavinimu. Pažįstu pats tokių. Kai kurie nusibodus ieškoti ir klausyti darbdavių kliedesių, kad 40-50 metų jau senas ar 20 per jaunas paprasčiausiai emigravo. Arba už atsakingą darbą – minimumas. Jei taip ir toliau, kai kurie darbdaviai iš tiesų neras darbuotojų, gal ir dabar neberanda, o kam amžius, lytis nesvarbu, svarbu, ką žmogus sugeba ir moka atlyginimą, o ne pašalpą, tas visada turės darbuotojų“, – rašė skaitytojas.

Trečiadienio vakarą panašia tema savo nuomonę feisbuke išsakė ir Seimo nario Arvydo Anušausko žmona Lina Anušauskienė. Ji stebėjosi aptiktu darbo skelbimu, kuriame ieškoma korėjiečių kalbą mokančio žmogaus – jam siūlomas 400 eurų atlygis.

Prašome Jūsų pasidalyti patirtimi – ar sudėtinga šiuo metu Lietuvoje rasti darbą ir kokių atlyginimo pasiūlymų paprastai sulaukiate? Kviečiame mintimis pasidalyti ir darbdavius – ar Jums paprasta rasti kvalifikuotą darbuotoją, su kokiomis bėdomis susiduriate ieškodami naujo darbuotojo?

Savo mintis galite siųsti spausdami pilką mygtuką žemiau arba el.p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Darbas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)