Reklaminiame plakate matoma iš nugaros nufotografuota moteris vienais apatiniais. Skelbiama, kad Klaipėdoje vasario 18 d. vyks svingerių vakarėlis. Taip pat nurodytas telefono numeris, kuriuo galima kreiptis dėl registracijos, ir socialinio tinklo paskyra. Joje visi kviečiami į didelę ir prabangią sodybą dalyvauti svingerių vakarėlyje.

Žiniasklaidoje cituojamas vakarėlio organizatorius – žinoma, vyras: „Rengiu pirmąjį komercinį svingerių vakarėlį Lietuvoje. Dažniausiai jie pas mus būna uždari, skirti tik savų asmenų ratui ir kitų niekas nenori įsileisti.

Esame dalyvavę tokiuose kitų rengiamuose svingerių vakarėliuose ir mums nepatiko jų koncepcija. Pažiūrėjome, kaip tokie vakarėliai rengiami užsienyje, ir nusprendėme padaryti savo pajūryje.“

Patekimas į vakarėlį kainuoja 300 eurų, o bilietai, kaip skelbiama, jau išgraibstyti. Leiskite paklausti tik vieno: kas žmonėms negerai?!

Pirma, tai yra iškrypimas. Apie svingerius ir grupinį seksą bei mainymąsi partneriais žiniasklaidoje jau yra pasisakę seksologai ir psichologai. Dar niekur nemačiau teiginio, neva tai sveika ir normalu.

Antra, kokias vertybes propaguojame? Kaip toks vakarėlis gali vykti, it koks koncertas ar mugė?

Trečia, kur žiūri policija? Ar jiems reikėjo kokių leidimų, kad galėtų viską organizuoti? Kas užtikrins, kad viduje nebūtų nepilnamečių?

Kažkoks košmaras, o ne vakarėlis. Tikiuosi, kokiu nors būdu jis vis tik bus uždraustas.

***

Lietuvos policijos teigimu, šis vakarėlis – privatus renginys, vyksiantis ne viešoje vietoje, todėl kontaktuoti su policija organizatoriams nereikėjo.

„Policija neplanuoja lankytis, nebent bus gauta pranešimų iš šios vietos apie galimus teisės pažeidimus“, – sakė policijos atstovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)