Feisbuke netruko pasklisti įmonės „Aromama“ vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota vagystėparduotuvės.

Įraše „Aromama“ rinkodaros vadovas Remigijus Velička nemalonius įvykius atpasakoja neprarasdamas humoro jausmo. Pasakojimu jis pasidalijo ir su „Delfi“ skaitytojais.

„Buvome Vilniuje, filmavime. Man iš Vilniaus parduotuvės paskambino vadovė ir pasakė, kad buvo du įtartini veikėjai, po kurių apsilankymo dingo žuvų taukai. Paprašė manęs peržiūrėti kameras“ – prisiminė R. Velička.

Vaizdo įraše matomas neatsuktas laikas, todėl realus įvykio laikas – valanda ankstesnis, nei rodoma.

„Atsisukau kameras, žiūriu, ne tik taukus, bet ir kremus pavogė. Paskambinau parduotuvės vadovei, kreipėmės į policiją ir dar patys ėmėmės pilietinės iniciatyvos! Ant langų ketiname užklijuoti plakatus su kadrais, kuriuose matosi vagys.

Kalbėjome su gretimai esančios parduotuvės darbuotojais, tai jų darbuotojai sakė, kad ir pas juos buvo užėję. Partneriai, prekiaujantys mūsų produkcija kitoje vietoje, irgi teigė matę tokius vyrukus.

Manau, kad vienintelis būdas užkirsti kelią tokiems tipams – viešumas! Jeigu jie čia vaikšto aplink, tai puiku, ateis, pamatys vitrinose savo atvaizdus ir gal supras, kad taip paprastai neišsisuks“, – vylėsi R. Velička.

Jei atpažinote vaizdo įraše užfiksuotus vyriškius, perduokite savo žinias policijai. Įmonės kolektyvas bus dėkingas už policijai suteiktą informaciją.