Pats save vadinantis fotografu - menininku, A.Našlėnas jau praeitų metų žiemą sužibėjo „Prospekto Galerijoje“ vykusioje parodoje pavadinimu „Debiutas“. Šioje parodoje autorius nuskynė aukščiausius apdovanojimų laurus. Po beveik metų, jis grįžo su dar daugiau darbų, kurie, kaip buvo matyti, tapo brandesni, subtilesni. Menininkas nestokoja dviprasmybių, bet moka sudominti žiūrovą. Jo darbuose vyrauja dualizmas, dažnai pasikartoja laiko tekmės temos - praeitis, dabartis, ateitis.

Lankytojai, atėję į parodos atidarymą, galėjo ne tik pasižiūrėti į A. Našlėno darbus, bet pasikalbėti ir su pačiu autoriumi, paprašyti jo autografo ir net išgerti stiklinę vyno. Tarp lankytojų buvo nemažai žinomų fotografijos kritikų bei kitų fotografijos srityje pripažintų žmonių.

Vandenio pseudonimą pasirinkęs autorius sako: „Šie darbai – tai taip pat posūkis link siurrealistinės ir simbolistinės išraiškos. Juose įvairios „lietuviškos“ realybės patirtys iš vaikystės ir paauglystės susiliejo su sapnais ir apmąstymais. Darbai pavadinimų neturi, tačiau visą rinkinį neoficialiai galima įvardyti „nepavadinta serija, skirta Lietuvai“.

Paroda veiks iki rugpjūčio 20 d.