„Prašome jūsų pagalbos randant juodą pavogtą „Range Rover Sport“ automobilį, juodais ratlankiais, tamsintais langais. Mašina nuotraukoje buvo pavogta iš automobilių plovyklos Taline, Estijoje, vėlų ketvirtadienio vakarą. Turime priežasčių tikėti, kad automobilis buvo išgabentas iš Estijos, galimai į Latviją ar Lietuvą“, - laiške DELFI rašė jis.

Savininko teigimu, pavogtas automobilis – visoje Europoje unikalus modelis su specialia stabdžių sistema. Jo teigimu, automobilį nesunku atpažinti, nes šis – su raudonomis stabdžių trinkelėmis. DELFI parašęs vyriškis laiške taip pat pasakojo, kad automobilis turi ypatingą duslintuvą, išskirtinį šviesiai rudą odinį saloną bei kitų unikalių bruožų.

Savininkas teigė siūlantis 10 tūkst. eurų apdovanojimą padėsiantiems surasti dingusį automobilį.Turintys informacijos turėtų rašyti savininkui el. paštu: raivo@mrautio.fi
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)