Kaip DELFI pasakojo įvykio vietoje dirbantys Plungės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai, pjuvenų briketus gaminančioje įmonėje nelaimė įvyko, įtariama, dėl technologinio proceso pažeidimo. Sprogimas įvyko bunkeryje, į kurį patenka pjuvenos iš džiovyklos. Pasak ugniagesių, susidarius sprogiai aplinkai sprogo pjuvenų dulkės.

Pastatas stipriau nenukentėjo – tik išvirto vartai. Gelbėtojų žiniomis, sužaloti ne visi bunkeryje tuo metu dirbę žmonės. Keli iš jų gesinant po sprogimo kilusį gaisrą vaikštinėjo netoliese. Ugniagesių vertinimu, gaisras nedidelis - degė pjuvenos.

Kaip DELFI sakė Plungės ugniagesiai, sužaloti keturi vyrai: Mindaugas V. (gim. 1992 m.), Alfredas P. (gim. 1972 m.), Romualdas M. (gim. 1971 m.) ir Vidmantas V. (gim. 1967 m.). Du paguldyti į Plungės ligoninės Traumatologijos skyrių, du į reanimaciją (labiausiai nukentėjo Vidmantas V. ir Mindaugas V.). Pastaruosius planuojama vežti į Kauną arba Klaipėdą.

Dėkojame DELFI skaitytojui už informaciją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją