Tauragės gyventojai Laimutė ir Rimas Augaičiai buvo didžiausias akcijos „laimikis“. Ši geros valios šeima padovanojo gausybę daiktų: šešis maišus drabužių, televizorių, skalbimo mašiną, du kilimus, dvi lovas, spintą, sekciją, komodą, stalą, veidrodį. Kiti akcijos lankytojai, neturintys ko padovanoti, aukojo pinigėlius. Už paaukotus pinigus buvo nupirkti saldainiai vaikučiams iš nepasiturinčių šeimų.

Akcijos metu surinkti daiktai pradžiugino 24 jaunas, daugiavaikes ir mažas pajamas gaunančias šeimas, gyvenančias Pagėgių savivaldybėje, o Pagėgių jaunimas savanoriaudamas pajuto neužmirštamų potyrių.

Ačiū visiems prisidėjusiesiems ir parėmusiems akciją. Dovanoti gera!

--
Šis rašinys yra „DELFI Piliečio“ ir Lietuvos jaunimo organizacijų tarybos (LiJOT) inicijuoto rašinių ciklo „Savanorystė“ dalis, kuriuo norima išsklaidyti mūsų visuomenėje egzistuojančius mitus apie savanorystę, informuoti apie savanorystės teikiamą naudą, prieinamumą ir svarbą.

Šiame cikle bus žinomų asmenų, įvairių profesijų atstovų, darbdavių pasisakymai ir mintys apie savanorišką veiklą.

Jeigu Jūs pats(-i) esate kada nors užsiėmęs savanoriška veikla ar iš arti stebėjote draugų darbą, gal pažįstami, pabuvę savanoriais, pasidalijo su Jumis savo patirtimi, parašykite mums ir Jūs el. paštu: pilieciai@delfi.lt. Įdomiausių rašinių autorius apdovanosime!!!