Taigi skubu numalšinti jūsų smalsumą informuodama, jog šį sezoną, kaip ir kiekvieną rudenį, išlieka tam tikri standartai. Vis dar dominuoja tamsios spalvos (juoda, tamsiai mėlyna taip pat visi pilkos spalvos atspalviai), tačiau jas siūloma derinti su ryškių spalvų akcentais, ypač madinga bus baklažano, violetinė, ryški raudona, ryškiai žalia, ryškiai geltona.

Taip pat mados neapleidžia įvairūs raštai, tačiau ir juos reikia mokėti derinti: pavyzdžiui, jei renkamės ryškesnį atspalvį, tai audinys turi būti vientisas. Jei imame languotą medžiagąatspalvis turėtų būti prigesintas. Tačiau jei raštai jums ne prie širdies, griebkite odos gaminius, kurie šiemet, turbūt kaip jau žinote, yra ypač madingi.

Nuo klasikinių pieštuko formos sijonų iki odinių paltų ar diržų – tik nuo jūsų priklauso, kokią odinę detalę pridėsite į savo garderobą. O jei jums mieliau, kas minkšta ir švelnu, tada nedvejodamos skubėkite pasipuošti šiltais kailiniais, nes ši moterų mylima puošmena ir vėl sugrįžta į rudens–žiemos mados padangę.

Na, o tiems, kuriems gaila gyvūnų, galite pasipuošti moterišką savimeilę glostančiu rožiniu paltu, nes būtent šį rudenį ir žiemą viršutinių drabužių „topas“ bus rožinė spalva. Ją derinkite su švelniai pilka ir juoda, taip sukursite moteriškumo protrūkį, kuris šį sezoną ypač akcentuojamas.

Madinga pabrėžti kūno linijas, todėl nedvejodamos išryškinkite liemenį užsidėdamos aukštintu liemeniu sijoną ar kelnes. Nepamirškite, jog nepriekaištingai ir madingai galite atrodyti bet kokiu oru ir bet kokiu metų laiku – rūpinkimės savimi ir būkime gražios.