Į „Delfi“ kreipėsi skaitytoja, kuri teigė, kad įsigijusi bilietus į renginį, šiam neįvykus, negali atgauti pinigų.

„Kovo mėnesį buvo koncertas RASA live show. Bilietus platino Lietuvos didžiausias bilietų platintojas Bilietai.lt. Tikrai patikimas ir žinomas platintojas. Nusprendžiau nusipirkti 2 bilietus i pasirodymą.

Bet vasario pabaigoje prasidėjo karas tarp Rusijos ir Ukrainos, dėl šios situacijos pasirodymas buvo atšauktas. Parašiau į info@bilietai.lt dėl pinigų grąžinimo (nes jų taisyklės sako, kad pinigus susigrąžinti galima tik jeigu renginys atšauktas arba perkeltas, mano atveju jis buvo atšauktas) ir gavau žinutę, kad kad po 14 darbo dienų atgausiu savo pinigus.

Praėjus 14 dienų pinigų negavau. Parašiau laišką jiems vėl, gavau atsakymą, kad šiuo metu jie gavo daug užklausų dėl pinigų grąžinimo ir teks palaukti ilgiau nei įprastai.

Praėjus mėnesiui po užklausos pateikimo, parašiau vėl žinutę, ir gavau atsakymą :„Sveiki, prašymai laikinai nepriimami. Informaciją prašome sekti renginio puslapyje Bilietai.lt.

Elektroninių bilietų turėtojai su koncertu susijusius pranešimus gaus savo elektroninio pašto adresais. Visi klausimai bus išspręsti organizatoriui patikslinus informaciją. Organizatorius atsiprašo už nepatogumus.“ Viskas vyko kovo mėnesį, dabar yra rugpjūtis. Beveik pusę metų praėjo, o jokių žinių ir atsakymų iš jų nebegaunu“, – rašė skaitytoja.

„Delfi“ kreipėsi į Bilietai.lt dėl susiklosčiusios situacijos.

Bilietai.lt atstovas Alius Karablikovas teigė, kad viskas daroma, kad pirkėjai atgautų pinigus kuo greičiau.

„Renginio organizatorius (UAB Bingesa įm.k. 125416121) dėl susiklosčiusios politinės situacijas sustabdė šio renginio bilietų prekybą.

Iš savo pusės darome viską kad visi grąžinimai įvyktu kaip įmanoma greičiau, bet kiekvienu kartu, turime pasitvirtinti su organizatoriumi.

Šioje situacijoje pirkėjas turi kreiptis į Valstybinę Vartotojų Teisių Apsaugos Tarnybą (https://www.vvtat.lt)“, – rašė A. Karablikovas.

Savo istorijas ir pasakojimus siųskite pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)