Jūs visi aiškinote, kad tinkamos merginos ieškau ne ten – klubuose, baruose, viešo pasilinksminimo įstaigose. Deja, iš maniškių gal 3 buvo iš klubų ar barų, dauguma buvo užkalbintos mieste ar pažįstamų pažįstamos.

Sakysite vėl, kad ne ten ieškau normalių panelių, aš tuščias vidum, kad jas domina tik mano pinigai, įvaizdis. Tai kur jų tada ieškoti? Bažnyčioje, cerkvėje? Ir šiaip, visos jūs sakote, kad gerai uždirbate, pačios save išlaikote, automobilius vairuojate, bet kažkaip iš to pusšimčio nė viena net nepasiūlė sumokėti kavinėje už save.

Aišku, man ne gaila – nenumiriau, bet neaiškinkite man, kad esate savarankiškos princesės ir neskaičiuojat centų. Man vakaras su kiekviena kainuodavo nuo 100 iki 200 litų, dar pavyduoliams pasakysiu, kad milijonierių tėvelių neturiu, pats užsidirbu ne Lietuvoje.

Dabar pusantrų metų neturėjau nė vienos merginos, susitaupiau vidutiniškam butui ir automobiliui. Geriau taupysiu verslo pradžiai, nei leisiu pinigus jums.

Ačiū už dėmesį visoms princesėms – jau galite pradėti pulti.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite atsiųsti savo nuomonę? Patarti? Pasidalinti mintimis? Kviečiame tai padaryti! Rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt arba žemiau: