Darbuotojai pradėję domėtis, sužinojo, kad ši kalytė turi šeimininką, kuriam visai nerūpi jos likimas, nes ji vaikšto su „mirtina nuodėme“, greit gimdys, o čia jau didelė problema, todėl ne jo, o jos.

„Darykit ką norit“, - pasakė šeimininkas ir net neatsisveikino su Tibe (taip pavadinome kalytę), kai ji iškeliavo pas „Naminukų“ savanorę Astą (į laikiną globą). Visai netrukus Tibė tapo daugiavaikė mama. Kai keturi jos gražuoliai tapo savarankiški, vieną po kito išlydėjo į naujus namus. Liko viena.

O Tibė - dar visai jauna, 2-3 metų kalytė, kuri greitas pamilsta, greitas prisiriša ir tampa nepakeičiama drauge. Dabar ji jau ir sterilizuota, todėl nelaukto derliaus nebus. Nuo šiol Tibė bus tik draugė, pašnekovė, palydovė, guodėja, linksmintoja. O kol kas - ieškotoja žmogaus, kuriam galėtų visa tai padovanoti.

Svarstėme, kokį žmogų ar šeimą labiausiai džiugintų Tibė, bet taip ir nesugebėjome prieiti bendros nuomonės. Kodėl? Nes ji tobula! Nes ji ta, kuri sukurtų pilnumo jausmą bet kuriuose namuose: tvarkinga (reikalus atlieka tik lauke), paklusni, netriukšminga, mokanti namuose pabūti viena, bet taip pat stipriai džiūgaujanti kai kas nors sugrįžta, neišranki maistui, mokanti susidraugauti su kitais gyvūnais, švelni, norinti įtikti ir nei akimirkai nenuleidžianti akių nuo žmogaus, kurį pamilsta. Ji mėgsta draugiją ir dėmesį, atvirai demonstruoja savo meilę ir galvoja, kad geriausia meilės išraiška - šuniški bučinukai.

Kas ieškote nedidelės (kelių nesiekiančios), tobulos namų sielos ir draugės iki gyvenimo galo, atkreipkite dėmesį į Tibę, ji gali padovanoti Tau visą tai ir dar daugiau.

Dėl Tibės skambinkite jos globėjai Astai 8 614 69186 (Vilnius).