Mielas sostinės Rodūnios kelio gatvės gyventojau, kuriam prieš dvi savaites užkliuvo mano nekalta „Mazda 6“ ir kurią tu kiemo aikštelėje prie mūsų daugiabučio negailestingai subraižei.

Aš nelinkiu tau, kad tavo rankos supūtų, kad tave kur nors partrenktų automobilis, nes tikiu, kad likimas viską sudėlioja labai teisingai, ir kas nors kada nors suniokos tavo turtą. Gėris ir blogis grįžta bumerangu.

Tau nesvarbu, kad aš turėjau nemenkų išlaidų (neapsidraudžiau „Kasko“), tau nesvarbu, kad mano vaikas, įsimylėjęs „Mazdą“, patyrė didžiulį stresą ir dvi dienas žliumbė, o svarbiausia – tau visiškai nusispjauti į tai, kad tu suniokojai mano turtą šiaip sau – dėl juokų, nes su kaimynais aš sutariu kuo puikiausiai ir keršyti man tikrai nėra už ką.

Tiek to. Esi menkysta ir bailys. Gal dėl savo niekšybių kada nors pakliūsi į rankas ne tokiam pacifistui kaip aš.

Norėčiau įspėti visus – netikėkite, kad policija ką nors suras. Mums policija pasiūlė banditų ieškoti patiems. Kam tada ta policija reikalinga? Kam jos išlaikymui iš manęs imami mokesčiai? Aš atsakymo į tokį klausimą neturiu.

Gerbiamieji vairuotojai, kelkite ant daugiabučių namų vaizdo kameras, o geriausia – drauskitės savo automobilius „Kasko“ draudimu, nes panašu, kad jis kur kas galingesnis už visą Lietuvos Respublikos policiją ir kompensuos jums už suniokotą automobilį. O policija tegu gelbsti kitus, aišku, jeigu nuspręs reaguoti į 112 iškvietimą. Kokie dar subraižyti automobiliai?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Klausiame Jūsų – esate susidūrę su nemaloniais kaimynais? O gal kažkas taip pat apgadino jūsų automobilį? Į kokias situacijas yra tekę pakliūti? Savo mintis ir patirtį rašykite el. paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Kaimynas“.