Nuotraukas redakcijai atsiuntęs vyras retoriškai klausė, ar tik nėra kvailinami Lietuvos žmonės.

„Nuotraukos buvo padarytos gruodžio 28 d. „Barbora.lt“ puslapyje ir Švedijos prekybos centre. Kodėl lietuviai moka brangiau, jei Švedijos ekonomika tokia stipri ir gali sau daugiau leisti ir daugiau sumokėti už mūsų skaniuosius „Pergalės“ saldainius, bet gauna pigiau nei Lietuvoje?“, – nuogąstavo jis.

DELFI kreipėsi į „Vilniaus pergalę“, kad pakomentuotų gautą informaciją. Jos atstovas J. Razmus prašė atkreipti dėmesį į nuotraukose matomų pakuočių svorius.

„Atkreipiu dėmesį, kad dvigubai skiriasi šių produktų pakuotės svoriai. Vaizdelyje iš Lietuvos vaizduojami 200 g triufeliai, o nuotraukoje iš Švedijos – 100 g triufeliai. Tai yra Švedijoje svoris yra lygiai dvigubai mažesnis nei parduodamos Lietuvoje.

Ir dar – matome, kad prekybos tinklas Švedijoje netiksliai nurodė gaminio svorį savo reklaminiame plakate. Parduotuvėje sukrauti mūsų 100 g triufeliai, nors parašyta, kad 126 g. Tokio gaminio mes visai neturime – tik 100 arba 200 gramų variantai (galite tuo įsitikinti ČIA)“, – teigė jis.

DELFI skaitytojai, nuolaidų metas prasidėjo, todėl kviečiame jus fiksuoti kainų pokyčius ir pastebėjus neatitikimus, pasidalinti savo patirtimi su DELFI redakcija. Siųskite etikečių ir čekių nuotraukas el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Kainos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)