DELFI redakciją pasiekė vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip galimai viename iš Vilniaus troleibusų susėdę vaikinai skanauja degtinę užsigerdami „Coca – Cola“. Toks vaizdas pašiurpino jį užfiksavusias moteris.

„Vakare su drauge nusprendėme nuvažiuoti į „Lidl“ apsipirkti, įsėdome į troleibusą ir kitoje stotelėje įlipo trys nepilnamečiai su buteliu degtinės ir kolos gėrimu rankose. Iš jų burnų pasipylė keiksmažodžiai, jie kalbėjo apie kažkokias problemas ir kad jų niekas neras, kad nereikia nieko bijoti.

Greitai vienas iš ju užsivertė tą butelį ir užgėrė kola, o kitas pradėjo spjaudytis ir dar labiau keiktis“, – rašė tokiu įžūliu elgesiu negalėjusi atsistebėti moteris.

DELFI primena, kad Lietuvoje pirkti alkoholį galima tik nuo 20 - ies metų, taip pat draudžiama jį vartoti viešose vietose. Nepilnamečių tėvus raginame atidžiau domėtis savo vaikų laisvalaikio užsiėmimais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)