Vieną rytą atsibusi pajutau, kad skauda nugarą ir stipriai pakilusi temperatūra. Nuvažiavau į savo polikliniką. Ten gydytoja įtarė man meningokokinę infekciją ir nusiuntė į infekcinių ligų ligoninę. Nuvažiavus į nurodytą ligoninę buvo padaryti tyrimai, kurie parodė, kad meningokoko nėra. Iš jų gavau pasiūlymą važiuoti į Lazdynų ligoninę, nes buvo įtariamas kasos uždegimas.

Būtent Lazdynų ligoninės gydytojais ir noriu pasidžiaugti, nes mane apžiūrėjusi gydytoja buvo jauna, maloni, atkakli, atsakinga, profesionali moteris. Ji padarė echoskopiją pagal siuntimą, kurį atsivežiau iš infekcinės ligoninės. Keista buvo, kad echoskopija buvo atliekama ganėtinai ilgai ir antgaliai buvo keičiami, mačiau kad gydytoja darėsi vis labiau susirūpinusi. Ir galiausiai jos veidas nušvito. Paaiškėjo, kad man apendicitas.

Turbūt niekada neužmiršiu gydytojos pasakytų žodžių: „Neradau uždegimo kasoje, bet mačiau, kad tau skauda ir tikrai kažkas negerai. Nusprendžiau „pasižvalgyti“ aplinkui. Paskutinė viltis buvo patikrinti apendiksą. Aš galėjau tave išleisti neradusi uždegimo kasoje, bet po valandos būtum grįžusi daug blogesnės būklės.“

Ačiū Jums, gydytoja, kad nepasiduodat.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Prašome jūsų: pasidalinkite savo patirtimi aš ligoninės ar poliklinikos, pagyrimais ir nusiskundimais gydytojams! Rašykite el.p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Sveikata“!