DELFI skaitytojas pasakojo, kad į Latviją vyko stebėti savaitgalį lenktynių. Jos vyko „Bikernieki“ automobilių sporto komplekse – Rygoje, miške esančioje lenktynių trasoje, šalia ežero.

„Pusvalandžiui buvo nutraukti važiavimai, nes „šalia trasos nutiko kažkokia nelaimė“. Kadangi tuo metu buvome paėję į žiūrovų tribūnas, taip normaliai ir nesužinojome, kas per nelaimė, bet matėm, greitukė iš trasos buvo išlėkus“, - pasakojo skaitytojas.

Pasibaigus lenktynėms, vaikinas su draugais nusprendė išsimaudyti šalia trasos esančiame ežere. Čia jis pamatė vaizdą, įsivaizduojamą tik filme.

„Nuėjome prie to ežeriuko, žmonės maudosi, vaikai pliuškenasi, seniai deginasi, pensininkai šiaip sėdi ant suoliukų, viskas gerai, - pasakojimą tęsė jis. - Policija budi, lavonas uždengtas guli ant kranto... Lyg niekur nieko nebūtų buvę, viskas normalu. Tuo metu dar kriminalistas atėjo, atidengė, apžiūrėjo lavoną“.

Skaitytojo teigimu, jis pastebėjo, kad tai - apie 30 metų vyriškis, kuris, matyt, paskendo ežere.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)