Iš gausaus konkurse „Mano kiemo krepšinis“ dalyvavusiųjų būrio DELFI redakcija atrinko penkis laimėtojus, kurie laimėjo po du bilietus į krepšinio rungtynes.

Vilniuje į rungtynes „Lietuva - Čekija“ bilietus gavo ir jose jau apsilankė Valdas Mikelionis bei Genrik Volodkovič. Kaune rugsėjo 1-ąją dieną varžybose „Lietuva – Gruzija“ Kauno „Žalgirio“ arenoje galės apsilankyti Juozas Vaitkevičius, Laimonas Šiupšinskas ir Žygimantas Kardokas.

Šios rungtynės laikinojoje sostinėje – ypatingos. Tai paskutinės draugiškos varžybos rinktinei, tuo pačiu – ir išlydėtuvės į Slovėniją, kur vyks Europos krepšinio čempionatas. Varžybų ilgosios pertraukos metu įvyks turo „3 už Lietuvą“ superfinalas. Čia paaiškės, kuri mėgėjų komanda gyvai pamatys „EuroBasket 2013“ su asmeniniu gidu Antanu Guoga.

Dėkojame visiems dalyvavusiems ir siūlome dar kartą peržiūrėti skaitytojų atsiųstas nuotraukas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją