- Projektuose esate naujokė. Kaip Jums tokia patirtis?

- Kad nesu naujokė. Dalyvavau pirmuose „Žvaigdžių duetuose“ su Gyčiu Paškevičiumi. Sekėsi mums neblogai, deja, Gytis pasitraukė.

- Ar lengva duetu dainuoti su Saulene?

- Su sese labai gera dalyvauti šiame projekte. Tik šiek tiek skiriasi mūsų balsai bei tembrai. Man geriau būtų dainuoti roko stiliumi, o Saulės balsas labai švelnus ir stiprus. Ji galėtų bet ką dainuoti!

- Kurią porą matote finale, o gal apie tai pamąstote pačios?

- Finale matau Egidijų Sipavičių su partnere (nuostabūs žmonės,nuostabūs talentai ), Rositą Čivilytę su dukra, „Pop Ladies“. Mūsų dar nematau, nors ką gali žinoti.

- Jei laimėtumėte, kaip pasikeistų jūsų gyvenimas?

- Mano gyvenime buvo ir laimėjimų, ir pralaimėjimų, bet kokia buvau, tokia ir likau. Sakyčiau, labai žemiška ir labai žmogiška.

- Kokia šiuo metu veikla dar užsiimate?

- Po truputį žengiu į vestuvių planavimo verslą. „Topvestuvės“. Dar turiu du nuostabius sūnus, su kuriais irgi veiklos netrūksta.

- Gal pamąstote ateityje veržtis i didžiąją scena? Juk balsas yra, visi duomenys taip pat puikūs.

- Aš jau apie didžiąją sceną nebemąstau, bet labai norėčiau, kad sesė stovėtų joje. Nors niekada nežinai, kaip gyvenimas pasisuks.

- Ar turite laiko sau, šeimai, kelionėms?

- Šeimai laiko visada turiu, gal ne visada viską suspėju, bet stengiuosi, o kelionėms ir sau - nebeturiu. Bet žinau ir labai tikiu, kad greitai viskas pasikeis.

- Palinkėjimas skaitytojams.

- Skaitytojams linkiu visada tikėti geresniu rytojumi, nepavydėti kitiems, kam labiau sekasi ir mylėti gyvenimą, koks jis kartais bebūtų sunkus.