Nepaisant to, kad gydytojai neleido nuimti apsauginio gaubto – tos plastikinės „lempos“, katinėlis džiaugėsi foto objektyvo blykstėmis ir išraiškingai pozavo fotografams. Tiesa, mums pasirodė, kad kokiai mistinei temai. Niekaip neįtikinome, kad jis jau gali nebesimaivyti ir pagaliau būti savimi. Na, bet sutikite, šio katino žvilgsnis nepalieka abejingų!

Eldorado charakteris išskirtinis. Katinėliui teko kelis kartus adaptuotis vis naujoje vietoje, pažinti nemažai laikinų globėjų, spėti prisirišti prie kelių žmonių. Todėl teiginys, kad suaugę gyvūnai sunkiai pripranta prie naujos šeimos, jam niekada neperžengė mito ribos.

Eldorado taikus, ramus, niekad nepykstantis katinukas. O, pala, pala, lyg kalbėjome apie suaugusį katiną? Eldorado toli gražu nėra „suaugęs“ – lėtas, pasyvus, ant sofos rymantis katinėlis! Jo akyse dar vis žaižaruoja nuostabos, džiaugsmo vaikiški žiburėliai, veržiasi lauk pažinimo troškimas, o širdutėje gyvena ir po 5 spynom užrakintos mažytės ir didelės svajonės.

Murkiantis, mielas, geras, ištikimas draugas, kuris puikiai sutartų su kitais gyvūnais. Padrąsintas, pagirtas, paglostytas griūna ant nugaros ir iš džiaugsmo įnirtingai raitosi. Tvarkingas, kastruotas, sveikas (gaubtas jau nuimtas, kojytė sugijo), stiprus. Ko gi dar daugiau reikia?!

Kviečiame susipažinti. Eldorado reikia nuolatinių namų arba bent laikinos stotelės iki jų – Jūsų vietos namuose, kol surasime mylintį, atsakingą šeimininką.

Vilnius, bet jeigu reikės, ieškosime transporto ir į kitus miestus. Mūsų kontaktai – tel. 8 689 73 782, 8 615 58 898, el.p. info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius). Draugaukime ir socialiniame tinkle.