- Nuo kelių metų šokate?

- Šoku nuo pat mažens. A.A. mama mane atvedė į pirmą pamoką, esu jai už tai dėkinga. Nuo tada pamačiau, kad tai mano aistra ir negaliu gyventi be šokių.

- Ką jums reiškia šokiai? Ar galėtumėte be jų gyventi?

- Šokiai – mano aistra. Šokiais išreiškiu save. Tai ne tik mano hobis, bet ir darbas. Labai džiaugiuosi, kad pavyko suderinti hobį ir darbą, dėl šios priežasties dirbu su plačia šypsena. Negalėčiau gyventi be šokių, tai mano gyvenimo dalis ir ji užima nemažą dalį laiko mano gyvenime.

- Kuo šiuo metu užsiimate?

- Šiuo metu dirbu su savo šokių studija. Atsiranda nemažai veiklos, kai viskas priklauso nuo tavęs. Taip pat mokausi architektūrą. Be abejo, nemažą gyvenimo dalį užima sportas.

- Kokie planai vasarai?

- Dirbti, ką iki šiol dirbau ir, aišku, sportuoti. Jei atsiras laiko, norėčiau pakeliauti. Mane pakvietė prisijungti prie kelių projektų, dėl to, manau, gali būti laiko stoka. Planuose buvo ir išmokti plaukti baidarėmis, tikiuosi, neteks apleisti šio noro.

- Ar laikotės dietų?

- Ne, nesilaikau. Tikrai nėra taip, kad atsisakyčiau tam tikro maisto. Stengiuosi subalansuoti mitybą ir sveikai maitintis. Visada sakau - žmogus su saiku gali valgyti beveik viską, tik reikia daug judėti. Taip pat labai svarbu valgyti tokius produktus, kuriuose apstu vitaminų, kad sportuojant turėtumėt daug energijos.

- Kiek laiko trunka jūsų darbo diena?

- Kadangi dirbu sau, pati ir nusistatau darbo valandas. Kiekvieną kartą gaunasi skirtingai. Bet niekada nebaigsiu tos dienos darbo, kol nepadarysiu iki galo. Visada sau sakau - kiek dirbsi, tiek užsidirbsi.

- Kur norintys šokti pas jus turėtų apsilankyti?

- Studija yra miesto centre. Platesnė informacija – internete, „Facebook“ puslapyje (...).

- Palinkėjimas skaitytojams.

- Mylėkit ir branginkit artimus ir stenkitės gyventi, nes viskas priklauso tik nuo Jūsų.