Diskusijų skiltyje prie teksto „Trys dažniausiai darbo pokalbio metu užduodami klausimai ir kaip į juos atsakyti“ keli skaitytojai pasidalijo išskirtiniais klausimais, kuriuos darbo pokalbio metu teko išgirsti jiems.

„Prieš savaitę darbo pokalbyje personalo vadybininkė perskaitė CV, ten parašyta, kad alkoholio nevartoju. Klausia: „Ar visai nevartojat? Net per šventes?“ „Ne, nevartoju visiškai“, atsakau aš. „O kodėl nevartojate?“ – vėl klausia. Sėdžiu ekstazėj iš nuostabos ir galvoju, kaip čia dabar man pasiteisinti, kad aš va toks nenormalus papuoliau ir negeriu?“ – stebėjosi diskusijų skiltyje pasisakęs DELFI skaitytojas Rolandas.

DELFI skaitytoja Birutė pasakojo, kad buvo paklausta, ką darys, kai vaikai susirgs.

„Pasakiau, kad eisim pas gydytoją, vaikais rūpinsiuos pati, nes abi močiutės mirusios. Ir ką, gavau aš tą darbą, dirbu jau penktus metus. O jei jau atrankoj prasideda grybavimo sezonas, tai nusiteikit, kad darbinatės į grybyną“, – juokavo moteris, nusprendusi darbo pokalbio metu būti atvira.

„Studento“ slapyvardžiu prisistatęs skaitytojas sakė, kad jam darbo pokalbyje teko girdėti itin originalių klausimų, buvo domimasi jo pomėgiais.

„Neseniai buvau darbo pokalbyje, kur klausimai buvo: jei galėtumėt pasirinkti, kokiu gyvūnu būtumėt? Išsirinkite ant sienos labiausiai jus atitinkančią plytelę ir pasakykite, kodėl ji jus atitinka? Kokios muzikos klausote? Koks jūsų mėgstamiausias filmas? Bet esmė yra ta pati – viskas priklauso, ar algą gauti nori, ar ne, ar gali būti vergas? Vienas klausimas Lietuvoj tik sprendžia tavo darbą. Liūdna“ , – nuomonę dėstė vaikinas.

Prašome Jūsų – papasakokite apie išskirtinį savo darbo pokalbį! Galbūt sulaukėte keistų klausimų, jus nustebino jums išsakytos pastabos ar pasiūlymai? Siųskite savo istorijas el. paštu pilieciai@delfi.lt iki gegužės 25 d. su prierašu „Darbas“ – vienam Jūsų padovanosime Valdo Papievio knygą „Vienos vasaros emigrantai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)