atsipalaiduoju keliaudama. Taip pat dalyvaudama kastinguose (atrankose - Red.). Kartais filmuodamasi filmuose, jei atrankos būna sėkmingos ir atitinku kriterijus.

Mėgstu ir konkursus, juose sudalyvauti. Keliones. Kartais keliauju viena, o kartais su savo šuniuku. Dar labai patinka leisti laiką koncertuose, susipažinti su naujais žmonėmis.

Muzika labai daug suteikia gerų įspūdžių ir sukuria tam tikrą nuotaiką, o kartais ir euforiją. Mėgstu kurti meną, fotografuoti įžymybes ir kartu su jomis pasidaryt nuotraukų prisiminimui.

Toks mano atsipalaidavimo būdas, tai būna vos kartą, kitą per metus, bet, kai atsipalaiduoju būnu laiminga lyg mažas vaikas, nes labai mėgstu įspūdžius. Mėgstu turėt naujus prisiminimus ir patirti ką nors naujo ir dar neišbandyto.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Mano atsipalaidavimo būdas“. Siųskite pasakojimus apie tai, kaip jaučiatės patirdami įtampą ir dėl kokių priežasčių ją patiriate, ką mėgstate veikti įtampai palengvinti ir kokiais geriausiais būdais atsipalaiduojate. Jūsų laiškų lauksime adresu konkursai@delfi.lt, o prizas – nuostabus „viskas įskaičiuota“ savaitgalis dviem.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją