Ryžiukas – drąsiausias iš trijulės. Atneštas į nepažįstamą vietą, pats pirmas eina apsižvalgyti. Labai žaismingas, patinka kramtyti basas kojas. Mėgsta būti glostomas ir myluojamas.

Tofis – ramiausias iš broliukų, nors ir neatsisako padūkti. Patinka būti glostomam ir laikomam ant rankų, tada įjungia motoriuką ir užmiega. Tikras mamos vaikas.

Traškis („murzina“ nosytė) – didžiausiais ir sunkiausias (net 200 g) vaikas iš vados. Mėgsta dažnai ir skaniai pavalgyti. Judrus bei žaismingas kaip ir priklauso tokio amžiaus kačiukui. Pažaidęs ir sočiai pavelgęs ateina prašyti meilės ir dėmesio. Mažyliai labai laukia juos mylėsiančių šeimininkų. Nori suteikti tiek džiaugsmo, šilumos ir meilės, kiek telpa mažame kūnelyje.

Kačiukai dehelmintizuoti liepos 7 d., jiems sulašinti vaistukai nuo blusų. Jeigu šeimininkai iš kito miesto, pasirūpintume transportu. 

P.S.: kačiukui sulaukus 6 mėn. amžiaus, būtina kastracija. Jei esi tvirtai pasiruošęs vieną iš mažylių priimti į savo šeimą, kreipkis tel. 8 609 88 521 (Vilnius).