Melisa neįvertins svarovskio kristalų ir rožinių užuolaidų, bet patogią sofutę, įdomius žaisliukus ir nuosavą dubenėlį su maistu - neabejotinai. Na, o džiunglėse tegu tikri tigrai laksto! Melisa ne tokia, ji naminė katė.

Tiesa, rasta buvo šią žiemą kieme, kur blaškėsi su dukryte Perla. Abi - tikros gražuolės. Nebuvo laukinė, tikrai ragavusi namų, tad vėl priprasti prie saugaus, šilto gyvenimo jai nebuvo sudėtinga. Perla jau padovanota, namų ieško ir Melisytė.

Ji švari, sterilizuota, jauna katė, ypatingos išraiškos, ypatingo snukučio, žalių akių. Atrodo didelė dėl ilgo kailiuko, bet iš tiesų yra vidutinio sudėjimo katė, gal net prie smulkesnių. Draugiška ir miela, labai mėgsta skanukus, o jau žaisti tai mėgsta nepaprastai. Nebūtini brangūs žaisliukai, gali užtekti lauko smilgelės ar kokio kamštuko, ir Melisa jau visa įsitraukus į „medžioklę“...

Šiuo metu ši įspūdinga katė namų globoje Vilniuje, bet ji netaps nuolatiniais namais. Tikimės, atsiras tikrasis šeimininkas ar šeimininkai, kurie norės, kad Melisa taptų jų numylėtine, kurie neišmes, nusibodus neatneš atgal, rūpinsis.

Norintys susipažinti su šia prašmatnia raine ir susižavėti ja, skambinkite tel.nr. 860014377, rašykite info@mazojiliza.lt. Ji - VšĮ „Mažoji Liza“ globotinė.