Iš pirmo aukšto ją išgujo, todėl ši užuovėją rado trečiajame. Pagulinėdavo ir vėl į lauką. Po kelių dienų viešnagės svečiuose, mums paskambinę žmonės grįžo namo. Prie pat buto durų jie rado tą vargšę šunytę, bet jau su „kraiteliu“ - trim ką tik gimusiais šunyčiais.

Situacija labai bloga ir pagalbos visai šeimynai reikia TUOJ PAT. Kodėl?

Nes: namo gyventojai visiškai nenori laiptinės paversti šunų darželiu (šiaip, iš principo); kalytė gali būti sargi dėl mažylių, todėl ten gyvenančių mažamečių tėvai bijo dėl vaikų saugumo; kalytė atviroje, viešoje vietoje patiria siaubingai daug streso ir bijo dėl šuniukų saugumo, todėl nejuda iš vietos, negali nueiti pavalgyti ar į tualetą; yra name gyvenančių, kurie įsitikinę, kad tokiais benamiais turi rūpintis kažkokios organizacijos, o atsisakius miestų sanitarinėms tarnybos atvykti ir juos susirinkti, turi metodų, kaip „sutvarkyti“ problemą. 

Labiausiai gaila kalytės, kuri iš proto kraustosi neturėdama saugaus prieglobsčio: be miego, poilsio, normalaus maisto ir paramos.

Dėmesio: kalytė leidžiasi paglostoma, leidžia paimti šuniukus ant rankų tam, kas duoda pavalgyti, ir tikrai yra buvusi naminukė - turi rudą antkaklį ir antkaklį nuo blusų. Galbūt kažkas jos ieško?

Skubiai ieškoma globa visai šeimynai! Be laikinų globėjų mūsų rankos užrištos.

Skambinti: 861558898; 868973782; 860436546.

Atvežtumėm į bet kurį miestą.

Ačiū!