Jis – vienas iš Jonavos benamiukų, turintis bėdų su letenėlėmis. Katinukas Baksiukas gimė viename balkone, į kurį benamei mamytei Pilkei pavyko patekti. Viena moteriškė pastebėjo keistokas Baksiuko letenėles, ir jis buvo priglaustas namie bent tol, kol saugiai užaugs.

Namuose jis elgiasi visai puikiai ir netgi žino, kad geriausia vieta katuliui – lova. Nors yra atsargus, bet apsipratęs Baksiukas galėtų tapti puikiu kompanionu. Tik, deja... Jo ligotos letenėlės atbaido žmones. Todėl Baksiukas, kad ir pamaitinamas, laksto nedraugiškame kieme. Bet ką gali žinoti, gal kažkur Lietuvoje ar už jos ribų yra ir Baksiuko žmogus, kurio toks defektas neatgrasys? Juk nė vienas iš mūsų nesame be trūkumų!

Baksiuko išskirtinumas – suaugę pirštukai (vienoje letenėlėje du, kitoje – trys). Jie buvo operuoti, kad katinėlis geriau jaustųsi. Bet vis dėlto su tokiomis letenėlėmis Baksiukui sunku gyventi kieme, juk reikia ir su kitais katuliais dėl kąsnio kovoti, ir nuo šunelių apsiginti, ir nuo vaikų, lazdomis ginkluotų, pabėgti – juk visada yra skriaudžiančių silpnesnį.

Tad labai labai ieškome katinėliui Baksiukui saugaus prieglobsčio – gerų namų. Jam apie dvejus metus, kastruotas.

Susisiekti: 863005977, dokumentas@super.lt (Jonava)

Jei jūs ne iš Jonavos, bet esate pasiryžę suteikti šiam kukuliui namus, vis tiek kreipkitės nurodytais kontaktais, gal viskas įmanoma, tik reikia labai norėti ir gerai apmąstyti?