Taip, mes turtingi: kačiukų šeima, ištraukta iš užkalto rūsio, vienišas kačiukas, rastas Trakuose vidury pievos (dar su virkštele ir neatsimerkęs), trys kačiukai, kuriais atsikratė, nes trypė Gardino gatvės daržus, trys, kurie gimė šalia lietvamzdžio viename iš Tilto gatvės kiemelių pas išmestą naminę mamą, du kačiukai, kurie buvo rasti šiluminėse trasose ir nunešti į sanitarinę tarnybą, dar keli, kurie užaugo purviname garaže, kiti - gimę Žemynos gatvės rūsyje pas laukinę mamą, penki - ištraukti iš Vilnelės (jie gulėjo plastikiniame maišelyje), dar trys - iš rūsio Fabijoniškėse, penki iš po laiptų Žirmūnuose, trys iš Lazdynų (kur vienam varna nukapojo kojytę), du - išmesti Naujamiestyje, penki - iš Pagirių, vienas - iš pievų, vienas - iš Nėries (dviejų jo brolių išgelbėt nepavyko)... Vieni su mamytėm, kiti su įmotėm, treti - vieni.

„Naminukai“ turtingi išgelbėtomis gyvybėmis, kurios kažkam yra bevertės arba trumpai apibūdinamos kaip „problema“. O mes, sukaupę visas jėgas, bandom nuplauti nuo jų „problemų“ etiketes ir tikimės, kad ateis laikas, kai jie visi turės namus, draugus, kai kažkas juos vadins šeimos nariais.

Visoms šeimynėlėms išlaikyti ir sutvarkyti reikia ne tik daug nuoširdžiai praleisto laiko, bet ir finansų (kokybiškam maistui, vaistams, vizitams pas veterinarus, priemonėms nuo parazitų ir t.t.).

Jei esate „už“, jei norite juos palaikyti, jei kaip ir mes svajojate, kad jie užaugtų, gyventų, kad būtų sveiki, būsime be galo dėkingi už paramą šeimynėlėms!

Paaukoti galite į „Naminukų“ sąskaitą, mokėjimo paskirtyje nurodydami „Padėk šeimynėlei!“. O jei ieškote murkiančio šeimos nario, skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius)