Tris dienas leidome lepindamiesi saulės spinduliais ir įvairia veikla. Stovyklos dalyviai klausėsi lektorių Egidijaus Elijošiaus ir Adolfo Juodraičio, Šiaulių universiteto dėstytojų, paskaitos apie komunikaciją ir sėkmės prielaidas, Nijolės Oželytės, Lietuvos Nepriklausomybės Atkūrimo Akto signatarės, paskaitos apie gyvenimo planavimą.

Signatarė dalijosi įžvalgomis, ar galima jį suplanuoti. Panele.lt žurnalistė Živilės Karėvaitės vedė paskaitą apie šių dienų herojus. Stovyklautojai nariai dalyvavo naktiniame žygyje „Žygiuok su Questroom.lt“, kur jų laukė iš anksto paruoštos užduotys įvairiuose punktuose. Sėkmingiausiai įveikusių žygio maršrutą laukė prizai. Puikiais prizais buvo apdovanotos net trys greičiausios komandos. Pirmąją ir antrąją vietą užėmusios komandos gavo „Questroom.lt“ dovanų kuponus, o trečioji komanda apdovanota saldžiaisiais prizais ir kvietimais paklaidžioti po kukurūzų lauką.

Stovyklos metu vyko viktorina, kurią laimėjusi komanda buvo apdovanota vertinga dovana – „Upių labirinto“ kvietimu dešimčiai žmonių dvi dienas plaukti su baidarėmis. Valgymo varžybose laimėtojas gavo „Baidare.com“ dovanų kuponą!

Tris dienas dalyviai rungėsi įvairiose rungtyse, geriausi buvo apdovanoti valgomais prizais, marškinėliais ar net kvietimais į „KarKar“ ar „Taurų“ nuotykių parkus! Vyko komandos formavimo žaidimai, kur dalyviai galėjo labiau susibendrauti ir vienas kitą labiau pažinti. Vyko „Kitokie pokalbiai” su Vaidotu Kazlausku, buvusiu gimnazijos mokiniu, kurie sukėlė daug juoko ir puikių emocijų!

Praleistos trys pirmos vasaros dienos kartu su mūsų gimnazijos bendruomenės nariais! Džiaugiamės, kad atostogas pradėjome smagiai ir įdomiai! Dėkojame stovyklos organizatoriams ir rėmėjams.

Kornelija Kriaučelytė, Šiaulių r. Kuršėnų Lauryno Ivinskio gimnazijos naujienlaiškio žurnalistė