Žuvusių kareivių ir karininkų – 16 600, iš jų 7 generolai ir 15 pulkininkų, pamuštų tankų – 582, numuštų lėktuvų – 121, byra adjutanto žodžiai į dvylikos pieštukų kapines. Konfiskuotų jachtų – už 2 mlrd. dolerių. Sustojusių gamyklų – tankų, raketų, automobilių ir kitų – dochu**. Vakaruose įšaldytų mūsų ir ypač jūsų, moj fiurer, milijardų – svierchdoch***.

Žodžiu, milijardai eina pro pirštus nesustabdomu srautu. Tik kroviniai „200“ eina greičiau. Pagal planą, mano fiureri, pagal planą. Nors pagal Bideną, tai jūs skerdikas, mano fiureri.

Cukrus sėkmingai išpirktas. Pagal planą. Tuščias A4 formato lapas kainuoja keturis kartus brangiau už rublį. Rublių yra, o A4 formato lapų – nelabai.

Žuvusių kareivių ir karininkų – 16 600, iš jų 7 generolai ir 15 pulkininkų, pamuštų tankų – 582, numuštų lėktuvų – 121, byra adjutanto žodžiai į dvylikos pieštukų kapines. Konfiskuotų jachtų – už 2 mlrd. dolerių. Sustojusių gamyklų – tankų, raketų, automobilių ir kitų – dochu**. Vakaruose įšaldytų mūsų ir ypač jūsų, moj fiurer, milijardų – svierchdoch***.

Ukrainoje pavyko susprogdinti 59 stačiatikių cerkves, porą fašistinių Holokausto paminklų, pavogėm kelis laivus su grūdais, apiplėšėm 265 krautuves ir 113 butų, o keliasdešimt tūkstančių Ukrainos piliečių iš Mariupolio ir Chersono, įskaitant Mariupolio gydytojus ir ligonius, išsivarėm sunkiesiems darbams į Krymą ir Rostovą.

Išskirtinį išradingumą parodė papulkininkis Kaščelis. Aleksandras Olegovičius rizikuodamas gyvybe pats asmeniškai nuglvelbė ukrainiečio kareivio kojines ir triusikus. Su tais triusikais ir pateko į fašistų nelaisvę. Gal reikėtų išlaisvinti, moj fiurer?

Supratau: rusai nepasiduoda. Nei su savais, nei su svetimais apatiniais.

Kaip tik baigiam pradėti sunaikinti fašistinį „Donbas“ batalioną. Ukrainos armija, patirdama milžiniškų nuostolių, iš mūsų karo laivų pasiųstomis „Kalibr“ ir „Kinžal“ raketomis toliau bombarduoja savo miestus, ligonines ir mokyklas. Nieko negalim padaryti tiems naciams, moi fiurer. Kaip ir jų tankams. Ukraina turi 37 tankais daugiau nei kar…spec. operacijos pradžioje.

– Bidenas ir lenkai davė tankų?

– Niekaip ne, moj fiurer, Bidenas bijo, tai mūsiškiai maloniai perdavė ukropams apie 150 mūsų, tikrų rusiškų tankų.

– Ką, per daug tankų turim?

– Turim daug, tik nelabai važiuoja. Turiu garbės pranešti, moj fiurer, ką tik nusišovė 13-ojo tankų pulko vadas. Jį taip nerusiškai paveikė faktas, kad iš vietos negalėjo pajudėti nė vienas į spec. operacijos vietą atgabentas atsargoje stovėjęs pulko tankas. Viską vyrukai dar iki kar...spec. operacijos nupi... pavogė. Pagal planą.

– Tęskite, – trakštelėjo dar vienas pieštukas.

Rusijos armija užėmė tris kaimus ir Stavką.

– Nacistų būstinę Kijeve? – pakėlė antakius fiureris. Taip, kaip mokė Solovjovas dar prieš karą per televizorių rėkęs, kad užtektų rusams tik pakelti antakius, ir Ukrainos neliktų.

– Neee... Stavka (būstinė) – tai toks kelių trobų kaimas Donbase, moj fiurer.

Tęskite, nervingai nusiviepė fiureris, paimdamas dar vieną pieštuką. Ranka fiurerio aiškiai nebeklausė.

Tęskite, nervingai nusiviepė fiureris, paimdamas dar vieną pieštuką. Ranka fiurerio aiškiai nebeklausė.

Areštuotų generolų – 9. Gynybos ministras Šoigu dingo. Kaip ir generolas Gerasimovas, Naryškinas, Bortnikovas ir Zolotovas. Čubaisas nusiplovė į Turkiją. Kudrinas – į Latviją. Sieną kirto šliauždamas poroje su pabėgėliu iš Sirijos. Oligarchas Prochorovas kažkur Šveicarijoje išlipęs iš lėktuvo prisiminė turėjęs senelę žydę. Taip, Izraelyje. Pagal planą.

Žirinovskio siela kursuoja tarp Hado ir šio pasaulio – vieną akimirką pragare, kitą – jau virš jūsų bunkerio ir atgal, moj fiurer. Pagal planą. Kaip liepėt.

Kinija nedavė šunų ir kačių maisto, kurio prašėm savo alkaniems kareiviams Ukrainoje pamaitinti. Taip, ir nebegaliojančio nedavė. Asado alavitai ekskursija į Charkovą, Bučą ir Irpenį nesusigundė. Azerbaidžanas puola Kalnų Karabachą. Kadyrovas filmuojasi TikTok. Neva tai kažkoks tankų gvardijos eilinis iš Buriatijos labutinus nupi*dino, negali kar... spec. operacijon joti.

Bandera? Kadyrovas Banderos nerado. Vis dar ieško.

Lukašenka pasiūlė mūsų tankistams nebijoti javelinų. Teisingai pastebėjo, kad jo laikais nė vieno sovietų tanko joks javelinas nebuvo pamušęs. Lukašenka siūlo daugiau manevruoti – ledu, ledu ir į rugius. Manevruoja žaltys – antra savaitė, kai nė karto neištarė „Mes su Putinu, kai duosim“.

Nacrašytojas Prochanovas pasiūlė rusams, kuriuos nacpartijos narė Žilova iš Finmino pavadino aukščiausia rase, pasiversti burundukais arba žiurkėnais. Išeiti iš miestų į laukus, į miškus. Rinkti uogas, grybus, riešutus, Lavrovo lapus.

Nacdietologė Solomatina alkiui numalšinti pasiūlė liaudžiai gerti šiltą vandenį. Zieg heil idėjoms ištikimi mokslininkai siūlo barštį naudoti popieriui ir eteriniams aliejams gaminti. Jūsų patarėjas Medinskis pasiūlė visiems melstis. Viskas pagal planą, mano fiureri.

Tuo metu „Anonymus“ vyrukai nuotoliniu būdu įjungia fiurerio Vovos televizorių. Dėžė prabyla kiek grebluojančiu anekdotinės tetos Rozos balsu. Su niekuo nesupainiojamas Odesos akcentas užlieja bunkerį.

Tuo metu „Anonymus“ vyrukai nuotoliniu būdu įjungia fiurerio televizorių. Dėžė prabyla kiek grebluojančiu anekdotinės tetos Rozos balsu. Su niekuo nesupainiojamas odesietiškas akcentas užlieja bunkerį.

– O kaip dėl to, kad Čornobajivkos aerodrome rusų karo sraigtasparniai jau vienuoliktą kartą iš eilės palindo po tuo pačiu ukrainiečių artilerijos dalgiu?

– Tai čia viskas paprasta, – lyg specialiai fiureriui Vovai atsako teta Roza, atvilkusi prie barikados dar vieną baltą maišą su smėliu gintis nuo rusofašistų šturmo SS. – Šoigu prieš pusę mėnesio įsakė panaudoti Čornobajivką kaip placdarmą pulti Odesą, o paskui dingo kaip į vandenį, tai dabar nėra kam jo prikazo sustabdyti. Taip ir skrenda.

Rusų armijoje nuo seno galioja prūsiška tvarka: įsakymai neaptarinėjami, įsakymai vykdomi.

– Kaip praeiti iki Čornobajivkos? – paklausė išeinančio iš bunkerio adjutanto du stambūs vienodais pilkais lietpalčiais vilkintys vyrai su lyg žaizdą siūtomis Z raidėmis vietoj nosies ir akių.

Adjutantas viską suprato. Suprato net tai, kodėl sraigtasparnių lakūnai kaip vienadieniai drugeliai skrenda numirti į Čornobajivką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)