Buvo
, kad maždaug prieš metus Ričardas Bernotavičius internete sukūrė diskusijų portalą Bajorukalvos.lt. Jame bendravo Bajorų kalvų gyventojai, aptardavę ir statybos projektą vykdžiusios bendrovės tokiu pačiu pavadinimu darbo trūkumus. Praėjus porai savaičių nuo portalo įkūrimo, jo savininkas sulaukė skambučio iš „Bajorų kalvas“ valdančios bendrovės „Hanner“, kuri siūlė tinklapį pirkti.

Kai R. Bernotavičius nesutiko, įmonė „Bajorų kalvos“ jį padavė į teismą.

Šalys sutarė taikiai, ir teismas patvirtino taikos sutartį. Pasak diskusijų portalo įkūrėjo R. Bernotavičius, forumas buvo įkurtas nesiekiant pelno, tad pajamų negaunančiam projektui, 30 tūkst. Lt ieškinio ir bylinėjimosi išlaidų patenkinimas būtų neįmanomas.

„Todėl sutikome su taikos sutarties sąlygomis – padengti „Hanner“ ieškinio padavimo teismui išlaidas ir perleisti domenus. Kitas bylinėjimosi metu patirtas išlaidas šalys pasidengia kiekviena sau“, - teigia R.Bernotavičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)