„Mes esame tarp kūjo ir priekalo“, – visuomeniniam transliuotojui RTS sakė O. Stone'as.

Jo interviu buvo parodytas kelios valandos prieš pirmuosius televizinius JAV prezidentinės kampanijos debatus. O. Stone'as sakė, manantis, kad D.Trumpas yra „pavojingas“, bet H. Clinton laimės.

Tačiau jis išsakė griežtų žodžių pirmajai taip toli per JAV prezidento rinkimų kampaniją nuėjusiai moteriai ir pabrėžė, kad „žmonės jos nemėgsta“, nes „jie jaučia, kad ji meluoja, vaidina“.

O.Stone'as perspėjo, kad išrinkta H. Clinton bus „daug agresyvesnė“ už dabartinį prezidentą Baracką Obamą, ir dėl karo Sirijoje, ir dėl Rusijos.

Oliveris Stone'as

Priminęs tai, kad ji rėmė intervenciją į Libiją, karus Irake ir JAV pajėgų Afganistane didinimą, režisierius sakė galvojantis, kad H. Clinton į priekį varo tie patys „impulsai“, kaip ir velionę buvusią britų ministrę pirmininkę Margaret Thatcher.

„Galbūt ji turi kažką įrodyti psichologiškai“, – sakė O.Stone'as, kurio naujausias filmas yra biografinis politinis trileris apie buvusį žvalgybos kontraktininką Edwardą Snowdeną, 2013 metais atskleidusį didžiulį JAV sekimo programos mastą.

D. Trumpas, O. Stone'o nuomone, yra „žavus“ ir moka daryti dalykus, kuriuose „galima žiūrėti per televiziją“, bet „jo viduje slypi pamišėlis“.

„Ir aš galvoju, kad joje (Clinton) slypi karo kurstytoja, tad (rinktis reikia) iš karo kurstytojos ir pamišėlio“, – sakė režisierius.