Keliama versija, kad įlūžus ledui po vandeniu atsidūrė automobilis „Volkswagen“, žuvo vienas iš šešių jame buvusių žmonių. Nelaimės priežastimi įvardijami „šiurkštūs saugumo taisyklių pažeidimai“. V. Janukovyčius jaunesnysis tuo metu esą dalyvavo sportinėje veikloje. Pranešama, kad žuvo automobilio vairuotojas, jam, kaip ir V. Janukovyčiui jaunesniajam, buvo 33 metai, bet kas vairavo automobilį, neskelbiama.

Taip pat pranešama, kad iš ežero ištrauktas skenduolio kūnas, tačiau žuvusiojo tapatybė nenustatyta. Kiti šaltiniai skelbia, kad žuvusiojo pavardė – Viktoras Davidovas. Davidova – mergautinė V. Janukovyčiaus žmonos Liudmilos motinos pavardė.

Sekmadienį internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame, kaip teigiama, užfiksuota V. Janukovyčiaus jaunesniojo gyvybę nusinešusi nelaimė.

Informaciją apie V. Janukovyčiaus jaunesniojo žūtį patvirtino Ukrainos parlamento narys, „Opozicinio bloko“ atstovas Nestoras Šufričius, praneša unian.net.

„Tragiškai žuvo Viktoras Viktorovičius Janukovyčius. Jis žuvo taip, kaip ir gyveno – už automobilio vairo“, - savo socialinio tinklo paskyroje rašo N. Šufričius. Tačiau V. Janukovyčiaus jaunesniojo žūties vietos ir aplinkybių parlamentaras nepranešė.

Informuojama, kad V. Janukovyčiaus jaunesniojo žūtį savo „Facebook“ paskyroje patvirtino Janukovyčių šeimai artimas Michailas Pavlivas, tačiau vėliau šį pranešimą jis neva ištrynė.

Pateikiama ir dar viena galimos žūties versija: V. Janukovyčiaus jaunesniojo automobilis nuo tilto nuskriejo į Baikalo ežerą.