D. Trumpas savaitgalį Floridoje susitiko su „Tesla“ vadovu ir keliais turtingais respublikonų rėmėjais, rašo „The New York Times“, remdamasis trimis su situacija susipažinusiais asmenimis. Jis esą ieško stiprios finansinės injekcijos savo rinkimų kovai. Kol kas nei E. Muskas, nei D. Trumpo rinkimų štabas šios informacijos agentūrai „Reuters“ komentuoti nenorėjo.

D. Trumpo asmeninį turtą paveikė nuosprendžiai prieš jį sukčiavimo procese Niujorke bei procese dėl šmeižto. Be to, jo laukia nuosprendžiai kitose bylose.

E. Muskas iki šiol nėra pasakęs, ar finansiškai remtų D. Trumpo kandidatūrą prezidento rinkimuose. Tačiau socialiniuose tinkluose jis davė suprasti, jog yra prieš antrąją demokrato Joe Bideno kadenciją.

E. Musko, kuris vadovauja ne tik „Tesla“, bet it kosmonautikos įmonei „SpaceX“ bei startuoliui „Neurolink“, grynasis turtas, anot žiniasklaidos, vertinamas 198 mlrd. dolerių. Jis po „Amazon“ įkūrėjo Jeffo Bezoso, valdančio 200 mlrd. vertės turtą, yra antras turtingiausias žmogus planetoje, rodo antradienį atnaujintas „Bloomberg“ milijardierių reitingas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)