Nekilnojamojo turto įsigijimas sutapo su meninės gimnastikos olimpinės čempionės, Dūmos narės Alinos Kabajevos gimdymu, rašoma svoboda.org. Žiniasklaidos duomenimis, ji gimdė Maskvos medicinos centre, prižiūrima L. Adamian.

„The Insider“ išpublikavo informaciją apie Rusijos vyriausiosios akušerės-ginekologės nekilnojamąjį turtą.

Leidinyje rašoma, kad L. Adamian ir jos duktė neturėjo pajamų šaltinių, kurie galėtų garantuoti tokį praturtėjimą.

Oficialiais duomenimis, 2018 m. L. Adamian pajamos buvo 32 mln. 750 tūkst. rublių – 25 kartus mažiau nei kainuoja įsigytas nekilnojamasis turtas Bolšaja Jakimanka gatvėje.

Pokalbio su „The Insider“ korespondentu metu L. Adamian nesutiko komentuoti žurnalistų išpublikuotos informacijos ir atsakyti į klausimą, ar jos praturtėjimas susijęs su A. Kabajevos gimdymu.

Apie numatomą A. Kabajevos gimdymą pernai gegužę rašė „Moskovskij komsomolec“, bet greitai pašalino informaciją iš savo interneto svetainės.

Apie gimnastės gimdymą rašė ir žurnalistas-tyrėjas Sergejus Kanevas. Jo žiniomis, 2019 m. gegužės 7 d. A. Kabajeva pagimdė du berniukus Kulakovo vardo Nacionaliniame akušerijos, ginekologijos ir perintologijos medicinos tyrimų centre, kuriame dirba L. Adamian.

S. Kanevas tvirtino, kad prieš gimdymą Federalinės apsaugos tarnybos darbuotojai išvarė iš gimdymo skyriaus pusę medikų personalo. Gimdymą priėmė garsus italų gydytojas, jam asistavo Centro direktorius, akademikas Gennadijus Suchich.

2019 m. keli Vakarų žiniasklaidos leidiniai išspausdino straipsnių, kuriuose rašė, kad A. Kabajevos vaikų tėvas gali būti Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas. Kremlius šios informacijos nekomentavo, bet 2019 m. gegužės 23 d., praėjus porai savaičių po gimdymo, V. Putinas apdovanojo vyriausiąją akušerę-ginekologę L. Adamian II laipsnio ordinu „už nuopelnus Tėvynei“.

„The Insider“, remdamasis kitų žiniasklaidos leidinių duomenimis, praneša, kad A. Kabajeva turi dar vieną sūnų, gimusį 2015 m., o tais pačiais metais V. Putino „draugai Piotras Kolbinas ir Gennadijus Timčenka perrašė A. Kabajevos senelei kelis elitinius butus“.

Rusijos žiniasklaida praėjusių metų gegužę skelbė, kad A. Kabajeva Maskvoje pagimdė dvynukus.

Pranešta, kad gegužės 7 d. Maskvos Kulakovo akušerijos ir ginekologijos centre A. Kabajeva pagimdė du sūnus.

Skelbta, kad visos gimdyvės, kurios buvo tame pačiame aukšte kaip ir gimnastė, buvo perkeltos į kitas palatas. Apsaugininkai esą griežtai saugojo koridorių, kad į jį nepatektų joks pašalinis asmuo.

A. Kabajevos gimdymą priėmė geriausi specialistai. Vėliau sportininkė buvo perkelta į VIP palatą. Kalbama, kad maistą Alinai gabeno iš elitinių Maskvos restoranų.

Delfi primena, kad jau daugelį metų kalbama, kad buvusią sportininkę A. Kabajevą su Rusijos prezidentu V. Putinu sieja romantiniai ryšiai.

Vakarų žiniasklaida yra rašiusi, kad jie turi vaikų. Vis dėlto oficialiai ši informacija patvirtinta niekada taip ir nebuvo.

2014 metais A. Kabajeva, septynerius metus išbuvusi parlamento nare, buvo nominuota vadovauti didžiausiai Rusijos žiniasklaidos priemonių valdančiajai bendrovei „National Media Group“.

Rusijos laikraštis „Moskovsky Korrespondent“ 2008 metais paskleidė gandą, kad V. Putinas ir A. Kabajeva slapta susižadėjo. Pats V. Putinas tokius pranešimus atkakliai neigė.

Kai V. Putinas 2013 metais paskelbė išsiskyręs su savo žmona Liudmila Putina, jo atstovas spaudai viešai pareiškė, kad prezidento gyvenime nėra kitos moters.