18-metė mergina pasidarė abortą po to, kai ji buvo išprievartauta per imigrantų išpuolius Naujųjų metų naktį Kelne. Mergina buvo sugauta grupės vyrų, tada parversta ant grindinio ir išprievartauta kartu su kita jauna mergina.

Tai pirmi atvejai apie priverstinius sekso aktus iš daugiau nei 1200 žinomų seksualinio priekabiavimo atvejų, apie kuriuos buvo pranešta visoje Vokietijoje po Naujųjų sutikimo, rašo „The Telegraph“.

Tūkstančiai aukų buvo apklaustos, ištirta tūkstančiai dokumentų, o viena 63-ejų projekto, sukurto ginti merginas bei moteris po išpuolių bangos Vokietijoje, vadybininkė Frauke Mahr, atskleidė, kad viena jauna moteris pastojo po to, kai buvo išniekinta priešais traukinių stotį.

„Ji [auka] buvo atskirta nuo merginos ir buvo stumdoma nuo vieno vyro prie kito. Ji buvo nutrenkta ant grindinio ir išprievartauta“, – F. Mahr sakė tyrėjams.

Kaip teigė mergina, ji jautė gėdą po prievartos, todėl nesikreipė į policiją, bet apsilankė pas medikus. Žiniasklaidoje rašoma, kad 18-metė nebuvo tikra, ar ji pastojo nuo prievartautojų.