„Ji buvo paguldyta į skubios reanimacijos skyrių. Ko nors daugiau pranešti kol kas negalime“, – nurodė instituto atstovai.

M. Simonian vyras – režisierius ir laidų vedėjas Tigranas Keosajanas – pakomentuoti įvykį atsisakė. Į RBC klausimus nesutiko atsakyti ir M. Simonian asistentė.

Remiantis laikraštyje „Moskovskij komsomolec“ išspausdintu pranešimu, per renginį, vykusį prezidento administracijoje, žurnalistė pasijuto prastai. Maždaug 13.40 val. Maskvos laiku buvo iškviesta greitoji pagalba. Leidinio duomenimis, M. Simonian skundėsi skausmais širdies srityje.

Kalbas apie kokias nors problemas su širdimi M. Simonian paneigė: ji tai padarė asmeniniame „Telegram“ kanale.

„Komentuodama po Naujųjų metų švenčių neatsigaunančios žiniasklaidos pranešimus, esą patyriau širdies priepuolį, tegaliu pasakyti, kad nepatyriau ir net negaliu patirti širdies priepuolio dėl paprasčiausios priežasties – aš neturiu širdies“, – parašė RT vyriausioji redaktorė.

RT pateikia save kaip tiesos ruporą vakarietiško požiūrio dominuojamame žiniasklaidos pasaulyje, tačiau daugelis Europos Sąjungos valstybių ją laiko Kremliaus projektu propagandai ir dezinformacijai skleisti.