Kaip praneša propagandinė naujienų agentūra „RIA Novosti“ ir Rusijos Federacijos (RF) Tolimųjų Rytų transporto prokuratūra, incidentas įvyko gruodžio 19 d. ryte. Sraigtasparnis „Mi-8T“ sudegė leisdamasis Tachtojamsko kaime, esančiame Magadano srityje, Olos rajone.

Sraigtasparnis atsitrenkė į statybininkų vagonėlį, nuvirto ant šono ir visiškai sudegė ant nusileidimo aikštelės. Trys ekipažo nariai spėjo išlipti iš sraigtasparnio prieš prasidedant gaisrui. „Mi-8T“ priklausė įmonei „Poliar-Avia“.

Pradėtas baudžiamasis procesas pagal RF baudžiamojo kodekso 1 straipsnį (oro transporto eksploatavimo ir judėjimo saugos taisyklių pažeidimas, sukėlęs didelių nuostolių).

Būtina pažymėti, kad tai antras analogiškas atvejis per tris dienas. Gruodžio 16-ąją Ulan Udės aerodrome sudužo sraigtasparnis „Mi-8“, žuvo mažiausiai trys žmonės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją