Ji kartu su savo šeimos nariais užlipo ant scenos ir pamojavo ją sveikinusiai miniai. Tai įvyko po dienos, kai jos pagrobėjas teisme pripažino savo kaltę, rašo news.sky.com.

Užsidėjusi akinius nuo saulės, mūvėdama džinsais ir vilkėdama juodais marškinėliais, A. Berry plačiai šypsojosi, bet į minią nesikreipė.

Į sceną savo pasirodymo pabaigoje ją pakvietė reperis Nelly.

Buvęs mokyklos autobuso vairuotojas Arielis Castro pripažino savo kaltę dėl 937 kaltinimo punktų. Už tai jam gresia kalėjimas iki gyvos galvos be galimybės prašyti malonės, plius dar 1 tūkst. metų nelaisvės.

Dabar 27 metų A. Berry, Gina DeJesus ir Michelle Knight dingo tarp 2002 ir 2004 metų, kai joms buvo atitinkamai 14, 16 ir 20 metų.

Gegužės mėnesį joms pavyko ištrūkti iš nelaisvės, kai A. Berry išspyrė dalį durų ir pradėjo šauktis pagalbos.

Per dramatišką skambutį pagalbos telefonu 911 ji sakė: „Padėkite man. Aš esu Amanda Berry. Buvau pagrobta ir jau 10 metų esu laikoma dingusia. Aš čia, aš esu čia. Dabar aš esu laisvėje“.

53 metų A. Castro netrukus buvo sulaikytas ir uždarytas už grotų. Jam buvo pateikti kaltinimai nuolat žaginus ir mušus savo aukas.

Moterys teismo posėdyje nedalyvavo, bet savo pranešime nurodė, kad toks nuosprendis joms atnešė palengvėjimą ir kad jos tikisi, kad ši byla netrukus bus baigta.

Neseniai visos trys aukos pasirodė viename vaizdo įraše internete, padėkodamos žmonėms už palaikymą. Tačiau didžiąją dalį laiko jos vengė viešumo ir prašė gerbti jų privatumą.

Amanda Berry pasirodė koncerte