Ukrainos socialinių tinklų naudotojai skelbia vaizdo įrašą, kurį, kaip teigiama, Ukrainos kariai trečiadienį padarė Pravdynės kaime, esančiame už 30 kilometrų į vakarus nuo Chersono.

Šis kaimas ilgai buvo prie pat fronto linijos ir kontroliuojamas rusų. Kai kurie rusiški šaltiniai rašė apie pajėgų išvedimą iš Pravdynės ir keleto kitų kaimyninių kaimų, išsidėsčiusių Chersono kryptimi.

Internete pasirodė videoklipas, kuriame užfiksuotas Ukrainos vėliavos iškėlimas „ant administracijos pastato“ gyvenvietėje Kalinovskojė.

„Laisvės radijas“ šiuos kadrus palygino su ankstesniais įrašais, kuriuos galima rasti internete, ir gali patvirtinti, kad kalbama apie gyvenvietę, esančią už 58 kilometrų nuo Chersono centro. Vėliava iš tikrųjų buvo iškelta ne ant administracijos pastato, o ties įėjimu į vietos mokyklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją