„Derybų rezultatas reikalauja konsultacijų su visuomene pareiškė vienas iš opozicijos lyderių Olehas Tiahnibokas - nuo šių konsultacijų priklausys, kuriuo keliu mes eisime.“

Arsenijus Jaceniukas po derybų pareiškė, jog yra didelė tikimybė, kad smurtas šalyje pagaliau baigsis: „Mūsų tikslas buvo sustabdyti kraujo praliejimą ir yra didelė tikimybė, kad tai įvyks.“

Susitikęs su protestuojančiais ukrainiečiais V. Klyčko patikino, kad prezidentas V. Janukovyčius nutrauktia jėgos panaudojimą ir paleis visus sulaikytuosius. Opozicijos lyderis pabrėžė, kad protestuotojai taip pat turėtų susilaikyti nuo jėgos panaudojimo.

„Jie (valdžia - red.) garantuoja, kad „Berkut“ baigia persekiojimus. Oficialiai bus pareikšta, kad „Berkut“ draudžiama naudoti šaunamuosius ginklus. Jei jie pažeis šias sąlygas - pažeisim ir mes.“ - sakė Olehas Tiahnibokas.

Tūkstančiai protestuotojų nesutiko su V. Janukovyčiaus pasiūlymu per tris paras paleisti visus sulaikytuosius. Opozicijos lyderiai nurodė išplėti Maidano teritoriją iki Gruševskio gatvės.

„Mes atsakome už kiekvieno žmogaus gyvybę, todėl kreipiamės į kiekvieną. Tik taikus protestas. Ginamės ir nė žingsnio atgal. Prašau visų disciplinos, tvarkos ir atsakomybės. Nuo mūsų priklauso žmonių likimai, šalies likimas ir mes tai apginsime“, - pasakė A. Jaceniukas.