Renginio dalyviai, norėję dalyvauti eitynėse kaip grupė, turėjo susimokėti dalyvio mokestį. Šį mokestį už TJA bei Anglijoje gyvenančius lietuvius padengė Oksfordo universitetas.

Eitynėse už LGBT orumą kartu su TJA nariais dalyvavo Anglijoje studijuojantys ir dirbantys lietuviai, Oksfordo universiteto studentai – iš viso daugiau negu 100 dalyvių.

Nuo 2000 metų pasaulio LGBT eitynės kas penkerius metus organizuojamos vis kitame mieste. Šių metų eitynių data pasirinkta neatsitiktinai: jos vyko likus vos daugiau negu dviem savaitėms iki Londone vyksiančių olimpinių žaidynių bei visai neseniai atšventus karalienės Elžbietos II deimantinį jubiliejų.

Eitynėse dalyvavusi Seimo narės Marijos Aušrinės Pavilionienės padėjėja pasidžiaugė, kad užsienio lietuviai nėra abejingi tam, kas vyksta Lietuvoje.

„Pastebėjau, kad demokratiškoje aplinkoje gyvenantys lietuviai yra kur kas jautresni žmogaus teisėms. Džiaugiuosi, kad eitynėse susipažinau daugybe jaunų žmonių, kurie susirinko į šį renginį norėdami atkreipti dėmesį į LGBT bendruomenės padėtį Lietuvoje bei atvirai išreikšti paramą šiai bendruomenei“, – teigė Danguolė Ona Mikšiūnienė.

Eitynėse dalyvavę lietuviai renginio dalyvius kvietė kitais metais atvykti į Vilnių dalyvauti „Baltic Pride 2013“.