Tačiau M. Romney neturėtų manyti, kad jis yra visų pornografijos žvaigždžių favoritas. „The Daily Beast“ pasiteiravo garsiausių filmų suaugusiems talentų, už ką jie balsuos per 2012 metų JAV prezidento rinkimus.

Kayden Kross: “Balsuosiu už Baracką Obamą, nes rūkydamas jis traukia dūmus į plaučius, nes jis remia gėjų santuokas, nes jis yra tarp mano gerbėjų tviteryje, nes jis sugebėjo prastumti daug dalykų, nepaisant to, kad didžia dalimi buvo surištomis rankomis, nes jo programa tinka daugumai žmonių, o ne tik daugumai rinkėjų. Balsuosiu už jį, nes kai balsavau už jį pirmą kartą, nesitikėjau, kad jis pamos burtų lazdele ir viską pakeis per vieną naktį. Visi žinome, kad tai yra neįmanoma“.

Kimberly Kane: „Aš esu B. Obamos šalininkė. Jo požiūris moterų teisių, sveikatos apsaugos ir gėjų teisių klausimais visiškai sutampa su manuoju. Nekalbant apie tai, kad jis nukovė Osamą bin Ladeną!“.

Kristina Rose: „Už B.Obamą, vien todėl, kad jis yra karštesnis. Jie visi meluoja, tad kokia prasmė? Balsuoju, remdamasi išvaizda. Žinau, kad elgiuosi sumautai, na bet...“.

Sarah Shevon: „Norėčiau, kad rinkimuose vėl dalyvautų Dennisas Kucinichas. Dennisas Kucinichas man atrodo idealus prezidentas, nes jis toks liberalus“.

Jessica Drake: „Nedažnai išsakau savo politinę nuomonę, bet pastarosiomis dienomis buvau užklausta kelis kartus, taigi pasakysiu – yra daug priežasčių, kodėl reikia palaikyti prezidento Obamos perrinkimo kampaniją. Kai jis pirmą kartą užėmė prezidento postą, viena pirmųjų jo užduočių buvo pasirašyti Lilly Ledbetter Sąžiningo užmokesčio aktą. Šis svarbus įstatymas sugriovė diskriminuojančius darbo užmokesčio barjerus moterims ir pašalino nelygybę darbovietėse daugeliu aspektų. Ekonomikos srityje jis ėmėsi „Naujojo susitarimo“ stiliaus iniciatyvų kuriant darbo vietas ir suteikiant darbo amerikiečiams. Jis gynė LGBT (lesbiečių, gėjų, biseksualų ir transseksualų) teises ir oficialiai pasisakė už tos pačios lyties asmenų teisę susituokti. Esu patenkinta tuo, ką jis iki šiol nuveikė. Svarbu suprasti, kad mūsų šalis dabartinės padėties nepasiekė per vieną naktį – prireiks laiko, kol viskas bus pataisyta ir užgydyta. Su pasididžiavimu palaikysiu B. Obamą, kaip tinkamiausią asmenį, galintį paskubinti reikiamas permainas“.

Joanna Angel: „Visuomet balsavau už demokratus, nepaisydama to, ar jų kandidatas „veža“, ar ne. Tai nebūtinai reiškia, jog pasisakau už konkretų asmenį. Šių metų rinkimai yra šiek tiek slegiantys. Nejaučiu pasitikėjimo nė vienu kandidatu. Nepaisant to, balsuosiu už demokratus. Tai mažesnė blogybė iš dviejų, ir negaliu patikėti, kad taip sakau, nes nekenčiu, kai žmonės taip sako!“.

Dana DeArmond: „Paskutinį kartą balsavau už B. Obamą ir vis dar žaviuosi Baracku bei Michelle. Manau, kad tikrai kažką jaučiu Michelle. Norėčiau, kad jie pakviestų mane į pasimatymą“.

Penny Pax: „Per šiuos rinkimus vėl balsuosiu už B. Obamą. Tikiu nacionalinės sveikatos apsaugos sistema ir jis yra tas vyrukas, kuris pagaliau gali ją paleisti. Taip pat esu įsitikinusi, kad niekam nederėtų mokėti už prevencinius sveikatos patikrinimus, pavyzdžiui, mamogramas ar kitus vėžio tyrimus. Tiek daug šalių turi tokias sveikatos sistemas, kodėl ji negalėtų veikti ir Amerikoje?“.