Kaip praneša portalas „rbc.ua“, tai ketvirtadienį per nacionalinį televizijos maratoną pareiškė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos atstovas Andrijus Jusovas.

„Tiesiog užduokime sau klausimą: kodėl mes dabar turime tai komentuoti? Kai dėl Ukrainos saugumo ir gynybos pajėgų veiksmų, tai suprantama, kad teritorijų vadavimas bus tęsiamas. Tiesą sakant, tai tęsiasi be paliovos įvairiais etapais palei visą fronto liniją“, – konstatavo pareigūnas.

Jis palygino kalbas apie Ukrainos kontrpuolimo pradžią su daina apie Velykas, išplitusia socialiniuose tinkluose švenčių išvakarėse.

„Iki pastarojo meto pas mus populiariausia daina buvo „Greitai bus Velykos“. O dabar aktualu, kad „Greitai bus puolimas“. Bus. Viskas bus gerai“, – pridūrė A. Jusovas.

Kai dėl konkrečios datos, tai, anot kariškio, ukrainiečiai tikrai neturėtų kiekvieną dieną klausinėti „Kas naujesnio dėl kontrpuolimo?“.

Portalas pažymi, jog A. Jusovas tikriausiai taip sureagavo į Ukrainos prezidento biuro vadovo patarėjo Michailo Podoliako pareiškimą interviu Italijos žiniasklaidai, kad esą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas vyksta jau kelias dienas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją