„Taip, galbūt kartais iš lovos, galbūt kartais pusryčiaudamas ar pietaudamas, ar dar kur nors, tačiau apskritai tai ryte arba vakare“, - sakė D. Trumpas sekmadienio vakarą transliuotame interviu britų stočiai ITV.

Dienomis jis esą yra labai užimtas. Tačiau kartais jis norįs tiesiog greitai kažką padiktuoti, ir tada kuris nors jo darbuotojų paskelbia tai tviteryje, kalbėjo D. Trumpas.

„Jei neturėčiau šios komunikacijos formos, negalėčiau gintis“, - pridūrė prezidentas. Nes, anot jo, yra daugybė melagingų žinių.

D. Trumpas teigė žinąs, kad daug žmonių laukia jo žinučių tinkle. Jo tviterio paskyrą „@realDonaldTrump“ seka 47,2 mln. žmonių.

Paklaustas ar valgo mėsainius ir geria kolą, D. Trumpas pareiškė: „Aš valgau gerą maistą, tikrai kelių geriausių pasaulyje virėjų. Aš maitinuosi sveikai“. Kai 71 metų prezidento buvo pasiteirauta apie jo sveikatą, jis atsakė: „Aš esu stabilus genijus“.

Kalbėdamas „Brexit“ tema, D. Trumpas pabrėžė, kad derybose su Europos Sąjunga (ES) elgtųsi griežčiau nei britų premjerė Theresa May. Jis pridūrė, kad jo šalis su Didžiąja Britanija sudarys prekybos sutartį, kai britai išstos iš ES.